Jeugdcommissie

Aanspreekpunt Mini Elles Klein Koerkamp
Jeugdactiviteiten Marloes Frederiks, Elles Klein Koerkamp
Technische zaken Henk, Gerrit-Jan, Sjoerd, Kevin

Het emailadres van de jeugd is: jeugdcommissie@vvlettele.nl

Wil je graag lid worden? Bekijk dan de volgende pagina:

LID WORDEN

Mededelingen

De voorbereidingen voor het nieuwe voetbalseizoen zijn alweer in volle gang. Het plezier in voetbal staat bij Lettele voorop. Natuurlijk gaan we voor een goed resultaat, maar niet ten koste van alles. Onze jeugdafdeling is een bruisende club van ongeveer 97 jeugdleden. Verbeterpunten zullen er altijd blijven, mocht je deze zien, schroom dan niet om ze bij de jeugdcommissie te melden. Alleen als wij op de hoogte zijn, kunnen wij actie ondernemen.

Iets wat ons wel zorgen baart is het teruglopen van vrijwilligers. Zoals te zien zijn er voor diverse teams nog geen trainers, grensrechters en het aantal scheidrechters loopt ook terug. We willen dus nogmaals een oproep doen aan jullie als ouders/verzorgers. Bij een vereniging hoort nou eenmaal ook vrijwilligerswerk. We zullen onze uiterste best doen om voor een oplossing te zorgen. Alleen gaat dit erg moeizaam en als het niet zal lukken zal er geen training zijn voor desbetreffend team. Dit willen we toch niet? En denk niet te snel ik kan geen team leiden, of ik weet niet of ik training kan geven. Spreek ons aan en samen komen we er zeker uit!

Dit seizoen beginnen we nog niet met een Mini’s team. Mocht dit seizoen een team gestart worden, zullen zij in het trotse shirt van Te Riele olie gehesen worden.

Wij als jeugdcommissie gaan het nieuwe seizoen met een gerust hart tegemoet en verheugen ons op een mooi seizoen. Rest mij iedereen een sportief en plezierig voetbalseizoen 2019-2020 toe te wensen.

De jeugdcommissie