Sv Zwolle – vv Lettele

Na een weekje rust gehad te hebben door het niet komen opdagen van ulu spor, stond vandaag de uitwedstrijd tegen sv Zwolle op het programma. Het eerste kwartier was van beide kanten slordig waardoor beide ploegen moeite hadden om gevaarlijk te worden. Lettele had na het eerste kwartier het betere van het spel en kwam enkele keren gevaarlijk voor de goal van Zwolle, maar zonder succes. Tot aan de 40e minuut, na een diepe bal van Bas op remon, die hem op zijn beurt weer voor gaf op Jesse die de bal op de paal schoot. De rebound kon Jeffrey omzetten naar een goal waardoor lettele met 0-1 voor kwam.
Na rust kwamen beide ploegen hetzelfde voor de dag als in het eerste kwartier. Maar dit duurde niet lang, want Lettele nam al snel het initiatief. Na een mooi opgezette aanval over de linker kant gaf ruben de bal breed op Bas die de bal verwoestend binnen knalde.
Vlak na deze treffer ging Lettele door met het betere spel wat ze op dat moment op de mat legden. Weer via de linkerkant waar remon vandaag erg sterk speelde werd een aanval opgezet, remon met een strakke voorzet op ruben die de bal (eigenlijk een schot op goal) doorspeelt naar Jesse, die hem vervolgens makkelijk kon afronden. Na de 1-3 had Zwolle de moed opgegeven en kon Lettele makkelijk rondspelen. Na wederom een aanval over de linkerkant zette jorik de tegenstander nog even voor lul door de tegenstander even door de stokken te spelen, hierna gaf hij de bal netjes af aan ruben die de bal op zij beurt weer door speelde naar Mick. Die stond al een tijdje net buiten de zestien meter te wachten om de bal binnen te rammen. Wat hij dat ook zeker netjes deed, vol in de kruising! Na deze goal gebeurde er niet veel meer, Lettele liet de bal makkelijk rond gaan en kwam niet echt meer in de problemen. Een terechte 1-4 overwinning op sv Zwolle, volgende week spelen we het in te halen duel tegen ulu spor in Lettele!

Man of the match, de doelpunten maker van de 2e goal, Bas Huijsmans!